diumenge, 30 de març del 2014

El Palamós Perd

El Cornellà ha sumat els tres punts amb justícia i contínua en els llocs de play-off a Segona B, mentre que el Palamós amb aquesta derrota es situa a quatre punts del quatre primers. Els de Jordi Roger, ahir absent per sanció, han jugat més i millor que un Palamós que amb prou feines ha inquietat la porteria d'Iñigo. Als 10 minuts ha arribat el gol de l'ex-palamosí Dani Martí, en la primera aproximació del Cornellà. Per part del Palamós destacar una rematada al travesser de Javi Revert en el minut 24. Amb 0-1 s'ha arribat al descans. A punt d'arribar a la mitja hora del segon temps, Martí Bartrina no ha encertat en una llançament de falta de Pelegrí i el capità del Cornellà, David ha fet el segon i ha deixat el matx vist a per a sentència. En el descompte i en un llançament de cantonada, Revert ha posat el cap i ha marcat el defintiu 1-2 amb el que s'ha maquillat el resultat i s'ha igualat el gol-average. El Palamós visita en la propera jornada el Joan Baptista Milà per jugar enfront el Santboià (17:00 hores